Casa individuala,Birou, 500 mp utili, situata in zona Centrala!

Descriere spatiu birouri

Rower Estate va propune spre inchiriere o casa interbelica eleganta, perfecta pentru activitati profesionale. Situata pe un teren generos de 2800 mp, aceasta resedinta impresionanta ofera 500 mp utili, fiind ideala pentru diverse utilizari profesionale.

Casa se desfasoara pe trei niveluri (D+P+M), fiecare oferind spatii bine compartimentate si functionale. La demisol, veti gasi patru camere, potrivite pentru depozitare, birouri sau alte activitati. Parterul se distinge prin patru camere luminoase si spatioase, in timp ce mansarda ofera un spatiu intim si confortabil, cu trei camere ideale pentru birouri sau spatii de recreere. Proprietatea dispune de patru bai moderne, asigurand confortul necesar.

Imobilul a fost reconditionata in anul 2018, pastrandu-se farmecul arhitecturii interbelice, dar integrand facilitati moderne precum centrala termica proprie, sistemul de alarma si accesul pe baza de cartela, asigurand astfel siguranta si confortul ocupantilor. In plus, proprietatea beneficiaza de 12 locuri de parcare, o facilitate rara si extrem de valoroasa.

ID intern: ROW3626ID Oferta: ROW3626

Pret Inchiriere: € 5,600
Zona:Central
Suprafata utila:500 mp
Reper:Strada Horea
Tip Spatiu:Vila
Dispunere:Compartimentat, Open space
Clasa Birouri:B
Stadiu:Finalizat
An Constructie:1920
Acces:Auto, Autobuz, Pietonal
Actualizat la: 8 Iulie 2024
Numar de afisari: 174

Caracteristici generale

  • Locuri Parcare: 12/in curte
  • Incalzire: Centrala Termica
  • Finisaje:  plansee beton, ferestre lemn, term. pvc, podele gresie, parchet
  • Utilitati: Apa, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet
  • Alte Dotari: Aer Conditionat, Internet, Parcare sistematizata, Priza de date, Sala consiliu, Senzor incendii, Sistem alarma, Spoturi, Usa intrare sticla
0770-30.64.42 office@rower-estate.ro