Serviciile noastre

 Misiunea companiei ROWER ESTATE este de a oferi clientilor nostri servicii complete, astfel incat experienta imobiliara a acestora sa fie una placuta, incununata de succes.

 

In acest sens, mergand in detaliu si urmand cursul firesc al procesului imobiliar, pentru vanzatori/proprietari, oferim servicii de: consiliere imobiliara, evaluare imobiliara si stabilirea pretului de vanzare/inchiriere, promovare pe site-ul companiei si pe cele mai importante platforme imobiliare, negociere, asistenta in cadrul procesului de vanzare/inchiriere.

 

Pentru cumparatori/chiriasi serviciile oferite de compania noastra presupun: consiliere imobiliara, prezentare oferte din portofoliul companiei, negociere, asistenta pe parcursul intregului proces de cumparare/inchiriere.

 

La acestea se adauga o serie de servicii complementare: consultanta financiar-bancara, consultanta juridica, obtinerea certificatului energetic, inregistrarea contractelor cu furnizorii de energie electrica, termica, apa si canalizare, administrare imobile.

 

De asemenea, prin prisma parteneriatelor pe care le avem in derulare, va putem oferi servicii de consultanta proiectare, arhitectura si topografie.

 

Comisioanele practicate de catre compania ROWER ESTATE sunt: 2% din valoarea imobilului, in cazul tranzactiilor de vanzare-cumparare si 50% din valoarea chiriei lunare, in cazul tranzactiilor de inchiriere.

 

Primim cu drag bonusuri in zambete si strangeri calduroase de mana, iar recomandarile dumneavoastra vor fi intotdeauna tratate cu prioritate.

0770-30.64.42 office@rower-estate.ro