Cariere

 Vrei sa-ti construiesti o cariera in imobiliare?

La prima vedere, lucrurile sunt simple. Se gasesc o multime de pozitii disponibile pe o piata mereu in ascensiune, iar criteriile de selectie poate nu sunt dintre cele mai stricte. Astfel, poti avea tendinta de a crede ca oricine poate sa activeze in acest domeniu. Partial este adevarat, dar vor fi foarte putini cei care vor reusi.

 

In imobiliare nu exista o ordine precisa a factorilor care contribuie la reusita. Abilitatile tehnice, cunostintele teoretice, experienta anterioara nu-ti vor garanta succesul. Agentul imobiliar nu este robot, dupa cum tranzactiile imobiliare nu urmaresc un tipar predefinit.

 

Lucram cu oameni, lucram cu personalitati diferite, lucram cu emotii, cu visuri, cu povesti de viata. Consilierul imobiliar ROWER ESTATE este un bun ascultator, intelege nevoile clientilor, este pregatit, are solutii, este flexibil, se adapteaza in functie de situatie, este empatic si persuasiv, are energie si este hotarat. Acestea sunt calitatile umane pe care trebuie sa le ai pentru a avea succes. De cunostintele teoretice si punerea lor in practica, ne ocupam noi.

 

Trebuie sa stii ca satisfactia financiara in imobiliare, direct proportionala cu munca, profesionalismul si  abilitatile echipei si personale, sunt practic nelimitate. Piata imobiliara ofera acest avantaj UNIC, niciun alt domeniu nefiind atat de generos.

 

Un al doilea avantaj il reprezinta flexibilitatea programului. Tu alegi cat si cum sa lucrezi. Tu alegi cat vrei sa castigi.

 

Iar un al treilea, este de fapt principalul avantaj. La ROWER ESTATE vei vedea ce inseamna cu adevarat o echipa, te vei simti inca din prima zi ca intr-o familie pe care, de aceasta data, tu ai ales-o si ea te-a ales.

 

Hai sa ne cunoastem.

 

 

 

E-mail: office@rower-estate.ro

 

0770-30.64.42 office@rower-estate.ro