Cladire Administrativa si Birouri, D+P+4E!

Descriere spatiu birouri

Lumea Imobiliara se afla intr-o continua evolutie, rar intalnesti o oportunitate care sa echivaleze cu rafinamentul si potentialul extraordinar al acestei proprietati. Aceasta cladire de exceptie se evidentiaza prin dimensiunile sale impresionante si arhitectura sa distinctiva. 

Dimensiuni si Caracteristici Unice

Cu o suprafata utila de 4904 mp , aceasta cladire inalta de patru etaje este un exemplu desavarsit de inovatie si functionalitate care gazduieste atat birouri administrative, cat si spatii de lucru, este o emblema a flexibilitatii si versatilitatii. Structura sa reflecta o abordare moderna si eficienta in amenajarea spatiilor.

Demisol - Spatiu de Lucru si Utilitati

Demisolul adaposteste birouri functionale, arhive, o sala de lectura si doua biblioteci, toate integrate armonios intr-un design inteligent. De asemenea, acest nivel ofera facilitati esentiale, precum o debara spatioasa si doua grupuri sanitare, pentru a satisface nevoile utilizatorilor. Un coridor bine iluminat faciliteaza accesul si circulatia in interiorul cladirii.

Parter - Zona Primara de Lucru

Parterul impresioneaza cu 15 birouri, 16 laboratoare, o camera de protocol si o sala de asteptare. Debara si doua birouri de protocol imbunatatesc eficienta, iar patru grupuri sanitare asigura confortul angajatilor. Sala de telex si cele trei sali de tablouri electrice subliniaza adaptabilitatea spatiului, in timp ce depozitele si coridoarele generoase completeaza imaginea.

Etaj I si II - Continuarea Excelentei

Etajele I si II continua sa ofere spatii impresionante, includand inca 12 birouri, laboratoare bine dotate si facilitati multiple. Liftul si cele doua coridoare asigura accesul usor, iar cele doua case de scari completeaza aspectul functional si estetic al proprietatii. De asemenea, etajul I are atasata o terasa cu suprafata de 230 mp inclusa in suprafata totala.

Etaj III si IV - Raffinament si Potential

Etajele III si IV gazduiesc inca birouri si laboratoare, adaugand un nivel suplimentar de flexibilitate. Sali de machete si magazia pun in evidenta o varietate de optiuni pentru utilizare, iar liftul si coridoarele continua sa serveasca nevoile practicilor moderne.

Aceasta cladire impresionanta are tot ce este necesar pentru a se adapta nevoilor dvs. - fie ca sunteti in cautarea unui spatiu de birouri premium sau doriti sa transformati aceasta proprietate intr-un centru de inovatie. Este o oportunitate rara si nu trebuie ratata. Sistemul de climatizare va fi asigurat prin sistemele centralizate tip VRF, iar ventilarea asigurata prin tavan prin centralele de tratare aer amplasate pe fiecare nivel. Puterea electrica maxima instalata este de 817.079 W, iar cea absorbita este de 285.982 W. Cablurile de alimentare se monteaza in pardoseala flotanta.

Pentru informatii suplimentare sau pentru a programa o vizionare, va stau la dispozitie. Aceasta proprietate exceptionala asteapta sa devina noul dvs. centru al succesului.

ID intern: ROW3208ID Oferta: ROW3208

Pret Vanzare: € 5,200,000+TVA
Zona:Gruia
Suprafata utila:4904 mp
Reper:Cartierul Gruia
Etaj:4
Tip Spatiu:Cladire birouri
Dispunere:Compartimentat, Intrare separata, Open space
Clasa Birouri:A
Stadiu:Semifinisat
An Constructie:2021
Acces:Auto, Autobuz, Pietonal
Actualizat la: 4 Iulie 2024
Numar de afisari: 694

Caracteristici generale

  • Locuri Parcare: 60/in curte
  • Incalzire: Climatizare
  • Lifturi: 2
  • Finisaje:  plansee beton, ferestre term. pvc, podele sapa
  • Utilitati: Apa, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet
  • Alte Dotari: Internet, Parcare sistematizata, Telefon
0770-30.64.42 office@rower-estate.ro