Spatiu Comercial ,Pensiune și Restaurant intr-o Locație Strategică!

Descriere spatiu comercial

Rower Estate are placerea de a va prezenta o oportunitate unica de investitie - un spatiu comercial impresionant, care include o pensiune cu 10 camere functionale si un restaurant cu acces direct de pe strada principala. Aceasta proprietate de exceptie se afla in imediata apropiere a viitoarei intrari pe Autostrada A3 si a Drumului National, beneficiind de o vizibilitate deosebita si un trafic intens.

Suprafata utila generoasa de 350 de metri patrati este insotita de un teren privat cu o suprafata totala de 700 de metri patrati. Imobilul este distribuit pe trei nivele - subsol, parter si etaj, oferind astfel un potential nelimitat pentru diverse utilizari.

Acest spatiu captivant este pus la dispozitie spre vanzare in stadiul finisat, fiind complet mobilat si utilat. In plus, restaurantul este complet functional si dispune de o bucatarie profesionala bine echipata, tamplarie PVC de inalta calitate si izolare termica cu polistiren . Beneficiaza de doua centrale termice si o centrala pe lemne, asigurand confort termic pe tot parcursul anului. De asemenea, este dotat cu un boiler de 200 de litri pentru apa calda.

Gradina exterioara este  amenajata, cu un gard , fundatie din beton si grilaj metalic. Cu un total de 10 locuri de parcare in curtea interioara, aceasta proprietate ofera confort si comoditate atat pentru oaspeti, cat si pentru angajati.

Modalitatile de plata flexibile includ achizitionarea in numerar sau posibilitatea de credit imobiliar pentru a va facilita investitia in acest proiect exceptional.

Aceasta proprietate reprezinta o oportunitate exceptionala pentru investitori si antreprenori care doresc sa se implice intr-un proiect de succes. Nu ratati sansa de a va transforma visul in realitate. Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne contactati . Este timpul sa faceti un pas decisiv catre succesul dumneavoastra !

Modalitati de plata: Cash sau Credit Imobiliar

 

 ID Intern : ROW3138ID Oferta: ROW3183

Pret Vanzare: € 275,000
Numar Camere:10
Zona:
Suprafata utila:350 mp
Reper:Exterior Sud
Tip Spatiu:In Vila
Structura:Caramida
Vitrina:da ml
Actualizat la: 14 Februarie 2024
Numar de afisari: 468

Caracteristici generale

  • Stare: Stare Buna
  • Pereti: Faianta, Glet, Lavabil
  • Plansee: Beton
  • Ferestre: Term. PVC
  • Podele: Gresie, Parchet, Sapa
  • Utilitati: Apa, Canalizare, CATV, Curent, Curent trifazic, Gaz, Internet, PUT, Telefon
  • Incalzire: Altele, Centrala Termica, Incalzire pardoseala
  • Servicii: administrare
  • Destinatie Recomandata: Birouri, Magazin
  • Alte Dotari: Bar, Cafenea, Internet, Parcare sistematizata, Restaurant, Sistem alarma, Spatii agrement, Telefon, Usa intrare sticla
0770-30.64.42 office@rower-estate.ro