Casa individuala in Stil Mediteranean,situata in cartierul Borhanci!

Descriere casa vila

Rower Estate va propune spre Vanzare Casa individuala in Stil Mediteranean  situata la 7 minute de Teatrul Național, intr-o zona de top a cartierului Borhanci, capăt de Gheorgheni (Zona Manastirii ), cu un regim de inaltime Subsol + Parter + Etaj + Mansarda fiind situata intr-o zona privata de Case-Vile , avand 5 camere cu o suprafata de 238 mp utili si teren in proprietate cu suprafata totala de 855 mp.   

Casa este compartimentata astfel :

SUBSOL : 2 incaperi generoase, una pentru depozitare / pivnita, a 2-a incapere fiind gandita pentru sala de sport /spa/ crama.

PARTER : 1 living open space,1 bucatarie cu loc de luat masa,1 hol intrare cu inaltime de 6 m, casa scarii,1 baie ,1 Birou/ camera oaspeti,1 dressing .

ETAJ : 3 Dormitoare,1 hol casa scarii,1 dressing, 2 bai.

MANSARDA : 1 camera open space.

Eleganța și profesionalismul se împletesc perfect în această proprietate, fiind finisată, utilată și mobilată complet. Materialele premium folosite, configurarea interioară realizată de un designer, precum și elementele de design cum ar fi scara din lemn masiv și contratreptele travertine, balustrada din fier forjat, parchetul din lemn masiv, usile interioare din lemn masiv de tei, toate adaugă un plus de rafinament și valoare casei. Elementele precum cosul de fum și semineul din piatră cu focar panoramic cu 2 sticle, bucătăria din lemn masiv și utilizarea pietrei naturale din Grecia și Spania, robinetii Kludi și vasele WC suspendate subliniază atenția pentru detalii și calitate.

În ceea ce privește performanța energetică, casa se clasează în categoria A, fiind bine izolată cu vată minerală bazaltică Rockwool de 13 cm, cu polistiren extrudat în zona soclului de 15-20 cm, și având drenaj cu piatră mare de râu și izolații profesionale în jurul casei. Structura casei este din caramidă antiseismică Porotherm de 30 cm, iar placarea exterioară cu lambriu de lemn masiv și piatră naturală adaugă un aspect aparte. Alte elemente de calitate includ tigla ceramică de la Tondach, sistemul de paratrăznet și instalatiile electrice de calitate marca Ghevis.

Casa dispune de o centrală termică Vaillant Premium, cu puffer și boiler, tamplarie PVC Salamander cu profil BluEvolution 92, 4 seasons, clasa A, asigurând confort termic pe tot parcursul anului. Cu un sistem de securitate - alarmă integrat, locuința oferă și un grad de siguranță sporit. În exterior, grădina amenajată cu pavaj, gazon și plante ornamentale, alături de pomi fructiferi, creează un mediu plăcut și relaxant. Sistemul de scurgere a apei fluviale suplimentar la capătul grădinii și fantana cu 9 inele asigură udarea eficientă a întregii zone verzi, cu ajutorul hidroforului. Cu o imprejmuire completă din gard, fundație de beton cu grilaj de fier și lemn masiv, această casă individuală în stil mediteranean este cu adevărat o proprietate de excepție, ce îmbină cu măiestrie rafinamentul, eleganța și confortul.

Modalitati de plata: Cash sau Credit Imobiliar.

 

ID intern: ROW3085ID Oferta: ROW3085

Pret Vanzare: € 895,000
Numar Camere:5
Zona:Borhanci
Suprafata utila:224 mp
Reper:BORHANCI
Strazi:Asfaltate
Numar Dormitoare:4
Tip casa:Individuala
Numar Bai:3
Regim Inaltime:1
Numar Bucatarii:1
An Constructie:2016
Suprafata Teren:855 mp
Acces:Auto, Autobuz, Pietonal
Destinatie:Locuinta
Actualizat la: 9 Iulie 2024
Numar de afisari: 1530

Caracteristici generale

 • Stadiu: Finalizat
 • Ferestre: Term. PVC
 • Structura: Caramida
 • Pereti: Faianta, Glet, Lavabil
 • Materiale: Beton Armat, Caramida Porotherm, Lemn, Piatra naturala
 • Podele: Gresie, Marmura, granit, Parchet, Sapa
 • Izolatii termice: Exterior
 • Acoperis: Tigla
 • Locuri Parcare: 2/in curte
 • Curte: Gradina, Gratar, Pavata
 • Incalzire: Altele, Centrala Termica
 • Terasa: 1
 • Mobilat: Complet, Modern, Stare Buna
 • Bucatarie: Da, Deschisa, Mobilata, Utilata
 • Alte Dotari: Aragaz, Boxa, Cuptor microunde, Dependinte, Dressing, Frigider, Hi-Fi, Hota, Jaluzele, Masina rufe, Masina vase, Pivnita, Scara interioara, Semineu, Sistem Alarma, TV, TV, WC Serviciu
 • Utilitati: Apa, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet
0770-30.64.42 office@rower-estate.ro