Spatiu comercial, 170 mp utili, situat in cartierul Gruia!

Descriere spatiu comercial

Rower Estate va propune spre inchiriere un Spatiul Comercial, cu o suprafata disponibila de 170 metri patrati, ofera facilitati precum intrare separata, vitrina la strada pentru maximizarea vizibilitatii, acces usor si convenabil, beneficiind de iluminare naturala generoasa, cu o terasa amplasata in fata si spatele cladirii. Dotat cu sistem de incalzire centralizata pentru un confort optim si instalatii electrice moderne, imobilul se afla intr-o stare excelenta, pastrand intacte detaliile arhitecturale originale.

Aceasta locatie se preteaza ideal pentru diverse activitati comerciale si de ospitalitate, cum ar fi organizarea de evenimente, restaurante, cafenele sau alte afaceri ce doresc sa se evidentieze intr-un cadru de exceptie. Are alimentatie publica.

Amplasat in inima orasului, acest spatiu beneficiaza de o vizibilitate exceptionala si accesibilitate usoara, fiind situat intr-o zona de mare interes turistic si comercial. In proximitate se gasesc alte puncte de atractie culturala si istorica, facilitati de transport public, parcuri si zone de recreere, oferind un mediu propice pentru dezvoltarea activitatilor comerciale.

Durata contractului de inchriere este de minim 3 ani. Imobilul este disponibil imediat pentru ocupare, facilitand inceperea rapida a activitatii comerciale. Se ofera la un stadiu renovabil, unde fiecare chiriasi in parte isi poate pune amprenta.

ID intern: ROW3518



ID Oferta: ROW3518

Pret Inchiriere: € 4,000+TVA
Numar Camere:3
Zona:Gruia
Suprafata utila:170 mp
Reper:Cartierul GRUIA
Tip Spatiu:In Vila
Structura:Caramida
Actualizat la: 25 Aprilie 2024
Numar de afisari: 123

Caracteristici generale

  • Stare: Constructie la rosu
  • Utilitati: Apa, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet
  • Servicii: administrare
  • Destinatie Recomandata: Cafenea/ceainarie, Fast food, Magazin, Pub, Restaurant/bar
  • Alte Dotari: 
0770-30.64.42 office@rower-estate.ro