Spatiu pentru birouri, 422 mp utili, situat in cartierul Andrei Muresanu!

Descriere spatiu birouri

Rower este va propune se inchirire un spatiu pentru birouri cu o suprafata generoasa de 422 mp, aceasta proprietate impresioneaza din prima privire. Construita cu atentie si soliditate, aceasta casa ofera o structura stabila cu fundatii din beton si zidarie din caramida, sub un acoperis de tigla durabil. Cu panouri solare pentru economisirea energiei, aceasta locuinta se remarca prin eficienta sa energetica.

Interiorul este distribuit pe mai multe niveluri, pentru a satisface toate nevoile business-ului dvs. La demiso avem un garaj, 2 camere, o baie, centrala termica, precum si spatii de depozitare. Parterul va intampina cu 2 camere, dintre care una este open space, hol, bucatarie si un grup sanitar. Etajul va ofera trei camere, fiecare cu baie proprie, hol si o debara. Pentru un plus de versatilitate, mansarda include o camera, hol si un alt grup sanitar.

Centrala termica BOSCH asigura un climat interior placut si eficienta in utilizarea energiei. Cu o parcare in curte si un foisor, veti avea toate facilitatile necesare pentru a va desfasura activitatile in mod eficient.

ID intern: ROW3250



ID Oferta: ROW3250

Pret Inchiriere: € 4,000
Zona:
Suprafata utila:422 mp
Reper:Calea Turzii
Etaj:1
Tip Spatiu:Vila
Dispunere:Compartimentat, Open space
Clasa Birouri:B
Stadiu:Finalizat
An Constructie:2010
Acces:Auto, Autobuz, Pietonal
Actualizat la: 30 Aprilie 2024
Numar de afisari: 335

Caracteristici generale

  • Locuri Parcare: 2/in curte
  • Incalzire: Centrala Termica
  • Finisaje:  plansee beton, ferestre term. pvc, podele gresie, mocheta, parchet
  • Utilitati: Apa, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet
  • Alte Dotari: Aer Conditionat, Internet, Jaluzele, Priza de date, Sala consiliu, Senzor incendii, Sistem alarma, Spoturi
0770-30.64.42 office@rower-estate.ro